Evercoat plamuur

Evercoat plamuur

Evercoat ontwikkelt plamuur producten van de hoogste kwaliteit. Het assortiment van Evercoat is perfect voor het vullen, repareren en egaliseren van diverse oppervlakten. De producten hechten uitstekend en versnellen het schuurproces. Met behulp van de professionele schuurmachines behaalt u een verbluffend resultaat.

CAP Automotive heeft de erkenning GroenGedaan! van stichting Duurzaam ontvangen. De erkenning wordt verstrekt aan leveranciers en producenten van producten waaraan eisen worden gesteld in het kader van de certificering Duurzaam|Repareren, Duurzaam|Herstel en/of Duurzaam|Autowassen. De eisen worden beheerd door de respectievelijke Colleges van Deskundigen.

Keurmerk stichting duurzaam

Categories
Loading...
Categories
Loading...
Categories
Loading...

Evercoat plamuur

Met trots is het team van CAP Automotive importeur van Evercoat. Evercoat is een fabrikant van plamuur die wordt gebruikt voor het plamuren van auto’s, -onderdelen, carrosseriedelen en andere oppervlakken. Innovatie en kwaliteit zijn zeer belangrijke kern begrippen voor Evercoat. Zo zijn ze uniek met de ECO-Resin gemaakt vanuit plantenextract of hun zeer hoogwaardige kwaliteit vloeiplamuren. Evercoat kent een mooi uitgebreid assortiment die aan alle eisen voldoet van een schadehersteller. Van 2K plamuur met een hoog vullend vermogen, tot een fijnplamuur voor het opvullen van micro-pinholes en schuurkrassen. 

Evercoat de nummer 1 autoplamuur

Evercoat kent een assortiment met hoogwaardige plamuren. Zo is de schuurbaarheid van de plamuur beter als die van concurrenten. Dit zorgt voor een fantastische afwerking bij je werkzaamheden. De plamuren van Evercoat kennen een superieure hechting. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van de ECO-Resing. Dankzij de Eco-Resin heeft de plamuur een ongeëvenaarde hechting en schuurkwaliteit. De Eco-Resin is gemaakt uit plantenextract, wat het product milieuvriendelijk maakt.  Echt uniek ten opzichte van andere plamuren. Verder staat Evercoat bekent om zijn unieke vloeiplamuren. Die het werk voor jou niet alleen beter maken maar ook zorgen voor meer tijdopbrengst. En zeg nu eerlijk tijd is geld.

Professionele autoplamuur van Evercoat wordt gebruikt voor het egaliseren en strak-plamuren van autobumpers, spoilers, dorpels, velgen en auto-onderdelen. Voor iedere klus heeft Evercoat de plamuur die nodig is om een strak oppervlak te verkrijgen. Of je nu diepe deuken, gaten en scheuren moet vullen in de carrosserie, of slechts het opvullen van micro-pinholes, kleine putjes en schuurkrassen.

Assortiment

Ga aan de slag met de beste plamuur vanuit de markt. Met het uitgebreide kwalitatieve assortiment van Evercoat kan jij het maximale uit je werk halen. Interesse in Evercoat informeer bij je dealer of neem contact met ons team op. Wij geven je graag persoonlijk advies!