De beste plamuur in de autoschadebranche

Since 1953

Evercoat begon als Fiber-Glass Evercoat in 1953. De eerste producten werden ontwikkeld in Cincinnati en in de VS verkocht , voornamelijk aan de maritieme markt. Kort na 1953 erkenden Evercoat de behoefte aan primers en vulstoffen van goede kwaliteit voor de autoschadeherstel markt. Zo begonnen Evercoat producten op de markt te brengen die zijn ontworpen voor gebruik bij carrosseriereparaties. Nu in 2022 heeft Evercoat een uitgebreid assortiment kwaliteit plamuren die het werk zowel makkelijker als beter maken.

1. Wanneer gebruik je auto plamuren

Om goed met plamuur te kunnen werken is het wel zo fijn als je weet wat plamuur precies is en welke eigenschappen dit product heeft. Plamuur is een relatief zacht goedje dat wordt gebruikt om oneffenheden weg te werken. Met plamuur heb je de mogelijkheid om al die oneffenheden weer glad te maken om zo de ondergrond te prepareren voor een verflaag. 

Auto plamuren doe je wanneer er oneffenheden in het onderdeel zitten zoals diepe krassen, putjes, parkeerschade of een deuk in de carrosserie door lakschade. Om hierbij de oneffenheden in het oppervlak weer glad te krijgen, zal de auto geplamuurd moeten worden. Dit doet u met speciale autoplamuur.

Een auto plamuur met 2 componenten is de meest gebruikte plamuur. Die kun je gemakkelijk aan brengen en schuren. Met deze polyesterplamuur breng je de carrosserie van de auto weer in zijn originele staat en vorm.

lees meer over ons assortiment

2. Welke auto plamuur is geschikt

Om je een goede keuze te geven in welke plamuur je nodigt hebt, zullen wij een uitgebreide uitleg geven over ons assortiment Evercoat.

Hierbij zullen we meer vertellen over de eigenschappen per plamuur en waar deze gebruikt voor dient te worden. Zo kun je straks de juiste keuze maken.

Lees meer over ons assortiment door hierop te klikken.

3. Evercoat unieke eigenschappen

Evercoat kent een assortiment met hoogwaardige plamuren. Zo is de schuurbaarheid van de plamuur beter als die van concurrenten. Dit zorgt voor een fantastische afwerking bij je werkzaamheden. De plamuren van Evercoat kennen een superieure hechting. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van de ECO-Resing.

Dankzij de Eco-Resin heeft de plamuur een ongeëvenaarde hechting en schuurkwaliteit. De Eco-Resin is gemaakt uit plantenextract, wat het product milieuvriendelijk maakt.  Echt uniek ten opzichte van andere plamuren. Verder staat Evercoat bekent om zijn unieke vloeiplamuren. Die het werk voor jou niet alleen beter maken maar ook zorgen voor meer tijdopbrengst. En zeg nu eerlijk tijd is geld.

Informeer voor meer informatie bij je lokale dealer of neem contact op met ons team. Wij geven je graag persoonlijk advies.