De DV1-S Spotrepair: ideaal voor kleine en middelgrote klussen

Er zijn veel verfspuitpistolen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Kleine, middelgrote en  grote klussen, allemaal hebben ze een verfpistool dat hen het beste past. In deze blog gaan we dieper in op één van onze producten uit ons assortiment: De DV1-S SMART Spotrepair.

Wat maakt de DV1-S SMART Spotrepair uniek?

Devilbiss heeft een nieuw verfspuitpistool op de markt gebracht. Buiten het fraaie uiterlijk van de DV1- S Spotrepair is die erg gebruiksvriendelijk.  De DV1- S Spotrepair is dan ook gemaakt voor echte professionals zoals jij.

. De DV1- S Spotrepair is voorzien van drie geheel nieuwe Smart/Sport reparatieluchtkappen die voor zeer efficiënt resultaat zorgen. Dit nieuwe DV1-S product geeft jou het vertrouwen om alles voor elkaar te krijgen. De DV1-S Spotrepair is het ideale verfspuitpistool voor jouw kleine klus.

Hieronder volgen een aantal kenmerken van de DV1-S Spotrepair:

  • Geschikt voor kleine en middelgrote reparaties
  • Spuit een gelijkmatig en consistent spuitpatroon
  • Optimale vernevelingstechniek door de combinatie van geavanceerde luchtkappen (één high efficiency, één micro en één HVLP) en sproeier setups
  • Perfecte fit and feel
  • Door de ronde afwerking van de sproeier egalere luchtverplaatsing

DV1-S Spotrepair

Het DV1-S Smart Spotrepair verfspuitpistool is zeer handig voor kleine en middelgrote reparaties. Ga jij voor de grotere reparaties? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind het juiste product dat daarbij past. 

Wil je meer technische informatie ontvangen? En hem zelfs testen in het echt? Lees dan gauw verder.

Boek een gratis demo

Ben je geïnteresseerd in DV1-S SMART Spotrepair verfspuitpistool? Boek dan snel een gratis demo. Op deze manier kun je zien of dit verfspuitpistool goed bij jou past. En kun je alle functies zelf uittesten. De DV1-S Spotrepair is het perfecte verfspuitpistool voor een kleine/middelgrote klus.

Nadat je de contactgegevens hebt ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en plannen wij een afspraak in. Tijdens de afspraak vertellen wij jou de benodigde technische informatie over de DV1-S Spotrepair. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om de DV1-S Smart Spotrepair gratis uit te testen. Vraag hier uw gratis demo aan.

Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.