verfspuitpistool

De DV1 familie

Als vakman weet je hoe belangrijk een kwaliteit verfspuitpistool is. Buiten kwaliteit is werk gemak ontzettend belangrijk. Niks is vervelender dan een klus opnieuw moeten doen doordat je apparatuur niet optimaal werkt. Dit kost je materiaal en tijd, erg zonde. Comfort is ook zeer belangrijk tijdens je spuitwerk. Niks is fijner als verfspuitpistool die comfortabel in de hand ligt. Dan hoeven we zeker niet te beginnen over het spuitbeeld. Als professioneel verwacht je gewoon dat je verfspuit het juiste spuitbeeld geeft voor jouw klus. Investeer dus in jezelf en vergeet dit soort problemen! Wij introduceren graag de DV1 familie. De kwaliteit verfspuiten voor al jouw klussen in de autoschadebranche.

Devilbiss

Devilbiss is marktleider op het gebied van verfspuitpistolen in de autoschadebranche. De erkenning komt door hun innoverende werk. Werk die je als vakman uiteraard op de werkvloer tegenkomt. Denk hierbij aan de modellen: DV1, GPG of een pro-lite pistolen die erg geliefd zijn in de markt. Wij zullen je in deze blog meer vertellen over de verschillende DV1 modellen. Geen zin om alles te lezen? Geen enkel probleem bekijk de video’s van onze vertegenwoordiger Frank van Rooijen.

DV1-Base

Het DV1-BASE verfspuitpistool is geschikt voor professionals die de hoogste kwaliteit willen bereiken met een ware spiegelglas finish. Het verfspuitpistool heeft de perfecte kleurbeheersing in combinatie met het laagst mogelijke verbruik aan energie en materiaal.

Nu ook in Limited Edition verkrijgbaar. De wel bekende Base komt nu in een gelimiteerde black edition. De DeVilbiss limited black edition is het nieuwste en meest exclusieve product in het Devilbiss assortiment!

DV1-Clear

Het DV1 CLEAR verfspuitpistool maakt gebruik van de nieuwste generatie ergonomie en lichtgewicht materialen. Voor maximaal comfort en minimale vermoeidheid.

  • Nieuwe high efficiency luchtkap C1 +
  • Nieuw ontworpen nozzles speciaal voor clearcoat toepassingen
  • Super ergonomie
  • Met nieuw ontworpen trekker voor een zachte, gladde trekkerbeweging

DV1-S

De DV1-S is perfect geschikt voor spotrepair klussen. De DV1-s is op dezelfde manier opgebouwd als de grotere modellen waardoor je super fijne verneveling ervaart.

De DV1-S voor Smart-en Spotrepair.

  • Geschikt voor kleine en middelgrote reparaties
  • Spuit een gelijkmatig en consistent spuitpatroon
  • Optimale vernevelingstechniek door de combinatie van geavanceerde luchtkappen (één high efficiency, één micro en één HVLP) en sproeier setups
  • Perfecte fit and feel
  • Door de ronde afwerking van de sproeier egalere luchtverplaatsing