Assortiment plamuur van CAP Automotive

Assortiment plamuur van CAP Automotive

 

Ben jij een schadehersteller en wil je werken met de beste plamuur uit de markt? Dan is deze blog perfect geschikt voor jou. Wij vertellen in deze blog namelijk meer over ons assortiment Evercoat. De beste plamuur voor in de autoschadebranche. Heeft u na het lezen nog vragen over de plamuur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Evercoat Optex serie

EVERCOAT OPTEX NUMMER 1 PLAMUUR

Op zoek naar de beste plamuur voor het vullen, repareren en egaliseren van diverse oppervlakten op jouw auto? Dan is de nieuwe Evercoat Optex-serie echt iets voor jou. Evercoat Optex is gemaakt voor echte professionals in de autoschadebranche die kwaliteit willen leveren. De plamuur van Evercoat hecht op meerdere materialen. En het is beter voor het milieu en jouw gezondheid.

Lees hier meer over de Optex serie.

Evercoat Rage Gold

Evercoat Rage Gold

Heb je grote deuken in de auto zitten of wil je beschadigde panelen repareren? Dan is de Rage Gold van Evercoat echt iets voor jou. De Rage Gold is namelijk speciaal gemaakt voor het vullen en repareren van grote deuken en beschadigde panelen. Dit gaat zelfs tot een diepte van 6,3mm.

Lees meer over de Rage Gold

Evercoat Poly Flex

De Poly Flex vloeiplamuur is een vloeiplamuur die zeer elastisch is. Deze plamuur is tot 77% elastisch en is hierdoor zeer geschikt voor het gebruik op bumpers en andere flexibele onderdelen. 

De vloeibare viscositeit is ideaal voor het opvullen van kleine oneffenheden zoals zandkrasjes, inkepingen, deuken en gutsen. Poly-Flex kan ook worden gebruikt voor het afschuimen van reparatiegebieden of grotere oppervlakken waar de originele verf nog intact is.

Lees meer over de Poly Flex

 

Poly-flex
440 Express

Evercoat 440 Express

De Evercoat 440 Express Micro-Pinhole Eliminator is een kant-en-klare oplossing met een inhoud van 473 ml. De 440 Express is te gebruiken in combinatie met alle Evercoat plamuren.

De kleur is donkergrijs. De 440 Express haalt pinholes en lichte schuurkrassen uit de strak geschuurde ondergrond. Zo adviseren wij bijvoorbeeld ook om de Poly Flex na te bewerken met de 440 Express. Zo heeft u het perfecte eindresultaat.

Lees meer over de 440 Express

 

Evercoat Fiber-Tech

Fiber Tech is een plamuur gemaakt voor het versterken van een reparatieplek. Omdat de plamuur tegen vocht kan is deze zeer geschikt om aan te brengen als eerste plamuurlaag bij lassen en naden. De Evercoat Fiber Tech wordt ook veel gebruikt bij plekken waar de roest al behandeld is.

De plamuur mag over veel ondergronden en bijna alle harde plastics worden gebruikt zoals: Polyester, staal, RVS, aluminium, gegalvaniseerd staal en KTL. Ideaal om verder aftewerken in combinatie met de Rage Gold of Rage Ultra.

Lees meer over de Fiber Tech 

Fiber Tech + verharder
Easy Sand + verharder

Evercoat Easy Sand

Easy Sand is een vloeiplamuur ontwikkeld om de reparatie zo makkelijk en snel mogelijk uit te voeren. Het is ideaal voor het repareren van kleine deukjes en krassen. Dit is ook een mooi product om te gebruiken bij het repareren van hagelschade of schade bij grotere oppervlaktes.

Lees meer over de Easy Sand

Evercoat Rage Ultra

Rage Ultra is geschikt voor het vullen van kleine deukjes en oneffenheden en kan worden aangebracht op een geschuurde laklaag. Een schuurkras van P180 is al voldoende. De snel drogende plamuur is in 10 minuten te schuren. 

Lees meer over de Rage Ultra

Rage Ulta 3 liter

Evercoat Slick Sand

Met Slick Sand kunt u, met zijn hoge vuleigenschappen, 200 tot 300 mµ per laag aanbrengen. Een laagdikte van maximaal 450 micron bereikt u door 3 lagen aan te brengen. Tussen het aanbrengen van de verschillende lagen hanteren wij een uitdamptijd van 10 tot 15 minuten. In combinatie met een IRT infrarood lamp is het materiaal volledig uitgehard in 15 minuten.

Lees meer over de Slick Sand

Slick Sand
Evercoat Ultra Lite

Evercoat ultra Lite

De Evercoat Ultra Lite is zeer geschikt als plaatplamuur voor grotere delen. De Ultra Lite heeft zijn naam te danken aan het lichte gewicht van de plamuur. Het gewicht van de Ultra Lite is dan ook de helft lichter dan een normale polyester  plamuur. De Evercoat Ultra Lite wordt geleverd in een 3L verpakking. Dit omdat hij geschikt is voor grotere delen. De Evercoat Ultra Lite staat door de 3L verpakking bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer over de Ultra Lite