Evercoat Optex

Evercoat Optex Nummer 1 plamuur

Op zoek naar de beste plamuur voor het vullen, repareren en egaliseren van diverse oppervlakten op jouw auto? Dan is de nieuwe Evercoat Optex-serie echt iets voor jou. Evercoat Optex is gemaakt voor echte professionals in de autoschadebranche die kwaliteit willen leveren. De plamuur van Evercoat hecht op meerdere materialen. En het is beter voor het milieu en jouw gezondheid.

Evercoat Rage Optex serie

Evercoat Rage Optex is de beste schuurbare plamuur ter wereld. Met haar superieure hechting zorgt het product ervoor dat je werk van een hoge kwaliteit kan leveren. En je leidt daarbij geen onnodig tijdverlies. Mede hierdoor is de Evercoat Rage Optex bekroond als winnaar van de Sema New Product Award.

Evercoat Optex Metal Glaze

In ons assortiment bieden wij naast de Rage Optex ook Optex Metal Glaze aan. Dit is ’s werelds beste polyester plamuur. Optex Metal Glaze is speciaal ontwikkeld om reparaties zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dankzij de Eco-Resin heeft de Metal Glaze een ongeëvenaarde hechting en schuurkwaliteit. De Eco-Resin is gemaakt uit plantenextract, wat het product milieuvriendelijk maakt.

Color change technology

De Evercoat Optex is ontwikkeld met een bijzondere technologie. Tijdens het gebruik van de Metal Glaze en de Rage Optex veranderden de plamuur namelijk van kleur. Wanneer de plamuur nat is heeft het product een roze kleur. Als het vervolgens opdroogt krijgt de plamuur een groene kleur. Wanneer het groen is weet je dat je kunt starten met schuren. Tijdens het schuren wordt de kleur grijs.

Op deze manier weet je altijd in welk stadium het product zich bevindt. Zo kun je bijvoorbeeld inschatten wanneer te starten met het schuren.

Meer technische informatie over Evercoat Optex

Snelle service en persoonlijke aandacht is voor CAP Automotive erg belangrijk. Wil je meer technische informatie ontvangen over Evercoat Optex serie? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag met al uw vragen.