Evercoat Rage Gold

Rage Gold plamuur, voor grote deuken en panelen

Heb je grote deuken in de auto zitten of wil je beschadigde panelen repareren? Dan is de Rage Gold van Evercoat echt iets voor jou. De Rage Gold is namelijk speciaal gemaakt voor het vullen en repareren van grote deuken en beschadigde panelen. Dit gaat zelfs tot een diepte van 6,3mm.

Wat maakt de Rage gold zo fijn om mee te werken?

De Rage Gold plamuur is heel gemakkelijk te schuren. Deze plamuur is erg gebruiksvriendelijk, wat zorgt voor efficiënte resultaten. Door zijn vloeiende eigenschap kun je de plamuur gemakkelijk in de vorm van het object aanbrengen. Door schrapende bewegingen over elkaar heen te maken met een spatel bereik je al snel de gewenste vorm. Op deze manier worden pin holes voorkomen en creëer je een betere hechting. Ook is de RageGold klontvrij.

Bespaar geld en ga voor de 3l verpakking

De Rage Gold is niet alleen heel makkelijk in gebruik, ook is hij goed voor je portemonnee. De Rage Gold is namelijk verkrijgbaar in een 3L verpakking. Zo heb je meer plamuur tegen een betere prijs. Dus wanneer begin jij met besparen?

 

Een aantal unieke kenmerken van de Rage Gold Plamuur

  • Uitstekende hechting
  • Te gebruiken op veel materialen
  • Ook geschikt voor cosmetische glasvezel en de reparatie van composiet
  • Inhoud: verkrijgbaar in 1 en 3 liter verpakkingen

 

 

Meer informatie over Rage Gold plamuur?

Snelle service en persoonlijke aandacht is voor CAP Automotive erg belangrijk. Wil je meer technische informatie ontvangen over de Rage Gold? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag met al uw vragen.