Het multi-inzetbare spuitpistool van Devilbiss de GPG

Opzoek naar een multi-inzetbaar spuitpistool? Zoek niet verder de GPG is de oplossing. Bij de GPG is de kwaliteit terug te vinden in drie verschillende uitvoeringen. Kwaliteit die je van Devilbiss mag verwachten. De GPG wordt geleverd met een GPG1 luchtkap, PR10 luchtkap en in een UV uitvoering. Hieronder lees je meer over de verschillende uitvoeringen. Zo kun je straks aan de slag met de juiste GPG voor jouw werkzaamheden. 

Drie opties

Het GPG spuitpistool is leverbaar in drie verschillende opties. De drie verschillende luchtkappen zullen we hieronder kort bespreken. Heb je nu al een vraag? Stel hem gerust ons team helpt je graag.

De GPG met de GPG1 luchtkap

De GPG1 luchtkap heeft een zeer fijne verneveling. Een fijne verneveling die je nodig hebt voor jou werkzaamheden. Hij is geschikt voor het verfspuiten van washprimers, 2K of nat in nat.

De GPG met PR10 luchtkap

De GPG met PR10 luchtkap is ontwikkeld om makkelijker meer materiaal te verplaatsen. Dit doet hij met een minimale overspray. Hij is geschikt voor zwaardere materialen of om laagdikte op te bouwen.

De GPG in UV uitvoering

Ook heeft de GPG een speciale uitvoering, de GPG UV. Deze wordt standaard geleverd met een zwarte beker en een neus dop. In deze uitvoering heb je twee sproeier keuzes de UV1 en de UV2.

Adviessetting

In samenwerking met je lakleverancier hebben wij een adviessetting online gezet. Hierin kun je teruglezen welke setting geadviseerd wordt bij welke lak. Klik hier om de adviessetting te bekijken.

Adviessetting

Persoonlijk advies

Persoonlijke aandacht en service vinden wij heel erg belangrijk. Heeft u nog vragen na het lezen van de blog, stel ze gerust. Ons team helpt je graag. Ook kun je terecht bij jou lakleverancier.

Video

Geen zin om alles te lezen? Geen enkel probleem. In de video verteld onze vertegenwoordiger Frank van Rooije waar je de GPG voor kunt gebruiken. Klik hieronder op de video voor meer informatie over de GPG.