Onderhoud GPG

Onderhoud GPG

Je hebt een GPG aangeschaft en wilt wat meer weten over de onderhoud? Dan is deze blog interessant voor jou. Nu je gekozen hebt voor kwaliteit wil je dit natuurlijk graag behouden. Vandaar is onderhoud erg belangrijk. Het team van CAP Automotive adviseert om na elke klus het spuitpistool grondig schoon te maken. Zo behoud je de kwaliteit en wordt de levensduur van je GPG een stuk langer.

Advies reinigen GPG Spuitpistool

Reinigen van je pistool is essentieel voor de levensduur en de kwaliteit. Ons team adviseert u om spoelthinner te gebruiken bij oplosmiddel houdende lakken. Zo kun je bij een 2K lak spoelthinner gebruiken. Wanneer je met watergedragen lakken gaat werken adviseren wij om guncleaner te gebruiken.

 

Cleaningset

Om je pistolen in topconditie te houden adviseren wij een cleaningset te gebruiken. In de cleaningset zit alles wat je nodig hebt voor je onderhoud. Uiteraard wordt de cleaningset geleverd met schoonmaakinstructies. De KK-4584 cleaningset bestaat uit het volgende:

  • Schoonmaakborstel zwart
  • 3 mini schoonmaakborsteltjes
  • Pikhaakje
  • RVS luchtkap schoonmaaknaalden en houder
  • 3/16″ schoonmaakborstel met houder

 

De borstels kun je uiteraard ook los bestellen. De cleaningset zorgt ervoor dat jij het maximale uit je werk kan halen.

 

Tijdbesparend werken met Drester

Hard gewerkt eindelijk klaar met je klus en dan moet je nog schoonmaken. Een klus die essentieel is maar wel veel tijd kost. Maar dit kan sneller met Drester. Drester ontwikkelt de meest innovatieve reinigers om jouw spuitapparatuur schoon te maken. Hiermee bespaar je tijd en wordt je spuitpistool goed gereinigd.

De geavanceerde spuitpistolenreinigers van Drester staan bekend om de hoge kwaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met de apparatuur van Drester behaal je uitstekende reinigingsprestaties. Met Drester kun je zowel machinematig als handmatig aan de slag.

 

Bekijk de video’s voor extra schoonmaak informatie

Persoonlijk advies

Na het lezen nog vragen over je onderhoud? Stel ze gerust ons team staat klaar voor jou. Wij geven je graag persoonlijk advies. Klik hier om contact met ons op te nemen.